Κατασκηνωση 2013 Μεταμόρφωση Ναυπακτου στα ΚΩΣΤΕΙΚΑ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΙΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ
ΣΤΑ ΚΩΣΤΕΙΚΑ

http://etolnews.blogspot.gr/2013/07/2013.html


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Γιάννη Πορφύρη, προέδρου Αιτ/νων ΑχαϊαςΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο, η προγραμματισμένη έναρξη των παιδικών Κατασκηνώσεων, «Μεταμόρφωσις του Σωτήρος»,στα Κωστέικα Κ. Βασιλικής Ναυπακτίας.
Στόχος για φέτος είναι να λειτουργήσουν τρεις περίοδοι -για αγόρια και κορίτσια-, με στελέχη εθελοντές, με την πνευματική φροντίδα των Μοναχών της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως Σωτήρος Ναυπάκτου.
Οι κατασκηνώσεις λειτουργούν με βάση την ιδέα του εθελοντισμού και την ιδέα της χριστιανικής αγάπης.

Ως υπεύθυνοι οργάνωσης, διοίκησης, λειτουργίας είναι τα μέλη και οι φίλοι των συλλόγων Φίλοι του Μοναστηριού, Αδελφότης Μεταμορφώσεως κλπ.
Είναι ιδιαίτερα αυξημένη εφέτος η ζήτηση, για τη συμμετοχή νέων κατασκηνωτών, γεγονός που αποδίδεται στο αυξανόμενο ενδιαφέρον των γονέων για την σωστή αγωγή των παιδιών, αλλά, και στην μεγάλη ιστορία και παράδοση της συγκεκριμένης κοινωνικής δράσης, που για την περιοχή μας ξεπέρασε πλέον τα 50 χρόνια ζωής!
Παρακολουθείστε πως κατέγραψε η κάμερα μας σχετικό φωτορεπορτάζ!
 
ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

 
ΠΡΩΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ
 ΚΑΙ ΝΑ ΟΙ ΟΚΤΩ ΟΜΑΔΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΟΤΟΠΟΥΛΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ! ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ !!!
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!
ΝΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΑΦΘΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΧΟΡΟ

ΕΔΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ!Και μια αναμνηστική με τον σεβάσμιο γέροντά μας, τον Αρχιμ. κ. Σπ.Λογοθετη, ιδρυτη των παιδικων κατασκηνωσεων στη Μητροπολιτικη περιφερεια Ναυπακτου!


 Ο Σεβάσμιος γέροντάς μας, ήταν παρών, ευλόγησε την έναρξη, των φετεινών κατασκηνώσεων, δίνοντας το "ΟΝΟΜΑ" πνευματικό νόημα των εφετεινών κατασκηνώσεων  που είναι "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ" 


0 σχόλια: