ΔΙΩΓΜΟΙ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

http://etolnews.blogspot.gr/2013/07/blog-post_17.html
ΞΕΣΚΕΠΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ!
ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΤΡΟΪΚΑΣ
 
Γράφει ο καθηγητής Γιάννης Πορφύρης


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 
http://syletpatr.blogspot.gr/2013/01/blog-post_28.html

Πειραιάς, 12 Δεκεμβρίου 2012 του Αγίου Σπυρίδωνος
Εξ αριστερών Μητροπολίτης Κηφισίας Αμαρουσίου και Ωροπού κ. Κύριλλος, στο μέσον ο Σεβ. Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος και δεξιά ο Σεβ. Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Τι κοινό έχουν, πλην της φιλίας και της αλληλοϋποστήριξης, που ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ; Φυσικά το κομμάτι που ασχολείται και μαγειρεύεται κάθε νομικό και δικαστικό πρόβλημα. Ο Κηφισίας Κύριλλος, κατά κόσμο Κων/νος Μησιακούλης, δικηγόρος με άδεια δικηγόρου και υπεύθυνος νομικής υπηρεσίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Ο Πειραιώς Σεραφείμ, κατά κόσμο Χρήστος Μεντζελόπουλος, υπεύθυνος δικαστικού της Αρχιεπισκοπής Αθηνών!!!


Αυτοί οι τρεις "Ιεράρχες" χοροστάτησαν στον Πειραιά στον εορτασμό του πολιούχου Αγίου Σπυρίδωνα. Παρέστησαν στις εκδηλώσεις οι κ.κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος Αναπλ. Υπουργός Παιδείας, Δημήτρης Καρύδης βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Μπετενιώτης βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Μελλάς βουλευτής ΝΔ, Ιωάννης Τραγάκης βουλευτής ΝΔ & ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Στο δρόμο της λιτάνευσης της εικόνας του Αγίου Σπυρίδωνα, πλήθος κόσμου γιουχάρισαν  κλήρο και πολιτικούς.... Ο λαός ξέρει σε τι χέρια πολιτικής και θρησκευτικής εξουσίας έχει πέσει!!! Ακούστε το σχετικό video για του λόγου το αληθές!!!
και ακόμα πιό πολλα κολακευτικά λόγια για τις ηγεσίες ... 
Διαβάστε και τα σχετικά σχόλια!!!!


ΕΔΩ  ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ
-Τι θα γίνει υπουργέ με την υπογραφή της διάλυσης της Ι.Μ.Ναυπάκτου;
Εδώ οι δύο πρωτοκλασάτοι συνεργάτες και δεμένοι με προεκλογικό ισχυρό πρωτόκολλο συνεργασίας μαγείρεψαν την επίσπευση της υπογραφής του νομοσχεδίου διάλυσης. 
Εξουσία είμαστε, γιατί να καθυστερούμε;;;
Παρακάτω θα δείτε πως "δέθηκαν" και "συνδέθηκαν" αμφότεροι, στο άρμα της συνεργασίας προεκλογικά.

θΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ  ΠΩΣ ΚΟΛΑΝΕ ΑΥΤΑ;;; ΙΔΟΥ Η ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ  Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!!! ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ "ΧΛΙΔΑΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ" ΟΧΙ ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΛΕΥΪΤΕΣ... ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ!
ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ!!!!!

Αντιγράφουν τελικά ο ένας τον άλλον οι ιεράρχες μας και αλληλοστηρίζονται, ΔΙΑΓΩΝΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΩΣ!!!
ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ!! ==> ΙΕΡΟΘΕΟΣ εκλέγει ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΠΟΥΛΕ!!!
ΠΕΙΡΑΙΑΣ!! ==> ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΚΛΕΓΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟ!!!


Μακαριώτατε, τα Θεοφάνεια θα τα γιορτάσουμε στον Πειραιά, θα φέρω και το Σαμαρά!
Μπορούμε να χαλάσουμε το χατήρι του δικού μου παιδιού και να σταματήσουμε το ιερό σχέδιο της διάλυσης της Μονής;  Εεε, ας χυθεί και λίγο αίμα από Ναυπάκτιους;;; 
Ετσι δεν είπατε στις πενήντα Ναυπακτιες κυρίες που σας επεσκέφθηκαν και σας παρεκάλεσαν να σταματήσουν οι διωγμοί της Μονής;;; 

Θεοφάνεια!! Πειραιάς και αγιασμός υδάτων! Το περιστέρι ... έφτασε μέχρι τη Ναύπακτο!
Ο ιερός μεσολαβητής της υπογραφής της διάλυσης της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως Ναυπάκτου, σε έπίδειξη ισχύος !!! αγιάζει τα ύδατα με ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ!! Ο κατάλληλος άνθρωπος έστειλε το μήνυμα, εκτέλεσης να πάει μακριά.. μέχρι την φίλη Ναύπακτο!!!!
Και "το ΠΝΕΥΜΑ, εν είδη περιστεράς, εβεβαίου του λόγου το ασφαλές"

ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΘΑΥΜΑΤΑ!
Ηλθες εφάνη, το φως το απρόσιτον!
Πρώτο θαύμα στην Ναύπακτο, με την απαξίωση του εθίμου, ο Σεβασμιότατος να ευλογεί τους κολυμβητές!
Τυχαίο, λέτε να ήταν το γεγονός, ότι φίλος της Μονής κολυμβητής έπιασε τον σταυρό;;; Τυχαίο ότι ο Σεβασμιώτατος έδειξε το αληθινό του σκυθρωπό πρόσωπο;;; Τυχαίο ότι θόλωσε το μυαλό του και δεν "κράτησε" ούτε τα προσχήματα;;;


http://youtu.be/VxPXtlSRR8Q

Δεύτερον Θαύμα!!! Στην έδρα του μαγειρέματος!! Στον Πειραιά... "διαβολίστηκαν" οι υπεύθυνοι;;; Δείτε τι έγινε. Εδώ πάλι -όχι τυχαία φαντάζομαι- γίνεται η πράξη δεύτερη και θαυματουργή!!! 
Κάποιοι επιστήμονες και άνθρωποι του πνεύματος, ανησυχούν για τις συνέπειες της επαπειλούμενης πρωτόγνωρης διάλυσης μοναστηριού και υπογράφουν ΜΑΝΙΣΦΕΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΗ ΕΙΡΗΝΕΥΣΗΣ!!!
Ένας εκ των υπογραψάντων ήταν και ο πρωτοπρεσβύτερος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς π. Γεώργιος Δορμπαράκης, φιλόλογος και θεολόγος, κληρικός έγκριτος και αξιοσέβαστος, με πλούσια ποιμαντική και συγγραφική δραστηριότητα.!!!!!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;; Να  εκδιωχθεί αμέσως, ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ & ΑΝΑΠΟΛΟΓΗΤΟΣ, γιατί εξέφρασε γνώμη!!!!
Στις 11 του μηνός αναγράφηκε στο διαδίκτυο (http://panagiotisandriopoulos.blogspot.gr/2013/01/blog-post_11.html) ότι ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ απαίτησε (δι’ άλλου προσώπου) από τον π. Γεώργιο, την επόμενη κιόλας μέρα της ανάρτησης, να αναζητήσει άλλη Μητρόπολη διότι ετόλμησε να συνυπογράψει την έκκληση. Κάποιοι εξ ημών επικοινωνήσαμε με τον π. Γεώργιο και μας επιβεβαίωσε την είδηση. Παρά το γεγονός ότι τυπικά εμφαίνεται σαν αίτημά του να λάβει απολυτήριο, η αλήθεια είναι ότι εξαναγκάστηκε να το κάνει επειδή του ζητήθηκε και για να μην παραμείνει υπό την σοβαρή δυσμένεια του μητροπολίτη.


Αποτέλεσμα αυτού του νέου (ιερού) "ανίερου"  φασιστικού διωγμού, ήταν να ξεσηκωθούν όλοι οι πιστοί και μέσα σε ελάχιστες ώρες μαζεύτηκαν άλλες 350 με 400 υπογραφές διαμαρτυρίας πιστών  για τον πατέρα Γεώργιο και τις διώξεις Μητροπολιτών κατά πιστών!!!
Διαβάστε και χαρείτε!!!

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ






















 
ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!! ΑΓΡΙΑ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ!!!!!!

ΑΝΑΡΩΤΙΈΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!

Μα... ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ;; Πιστεύουν  στο ΘΕΟ της  ΑΓΑΠΗΣ αυτοί;;;;








0 σχόλια: