ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΑΛΒΑΝΩΝ UCKΑΔΩΝ -ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΠΕΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ UCK ΑΔΩΝ
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΡΦΥΡΗ
Οι αδίστακτοι Αλβανοί κακοποιοί, δράστες των φυλακών Τρικάλων ακόμα να συλληφθούν. Το INTERNET και τα blogspots οργιάζουν και επόμενο είναι, το σήριαλ συνεχίζεται.... Η ασφάλεια της χώρας κατα τσαλακώθηκε και οι πραγματικοί υπεύθυνοι και σιωπούν και κανείς δεν τους εγγίζει.  Σήμερα θα θυμηθούμε δυο πράγματα. Πρώτα το "χάϊδεμα" τους από την πολιτεία και η περίφημη πολιτική βούληση και δεύτερον το ποιόν του 36άχρονου αρχηγού τους MARIAN KOLΑ.



ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ "ΧΑΠΑΚΙΑ" ΑΡΧΗΓΟ:


Γεννήθηκε την 27-07-1977 στην Αλβανία, σε 20 μέρες έχει γενέθλια, να δούμε πως θα τα γιορτάσει.


Eχει εμπλακεί μέχρι στιγμής στους θανάτους δύο ανθρώπων κατά τις συμπλοκές του με την ΕΛ.ΑΣ.


Η δράση του Κόλα έγινε γνωστή το 2010 όταν και η Αστυνομία τον συνέλαβε για ληστείες τραπεζών μετά την αιματηρή συμπλοκή στον Βύρωνα. Από τότε έκανε γνωστές τις δολοφονικές του διαθέσεις.
Κατά την διάρκεια καταδίωξης στην Κορινθία τραυμάτισε τρεις αστυνομικούς μία πράξη που μπορεί να θεωρηθεί «προφητική» για τον θάνατο του Γιώργου Ανδριτσόπουλου, ο οποίος πυροβολήθηκε από τον Κόλα και έχασε την ζωή του στο Δίστομο.
«Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που με πιάνετε. Την επόμενη φορά ή θα σας σκοτώσω ή θα με σκοτώσετε» είχε πει το 2010 στους αστυνομικούς που τον συνελάμβαναν. Τελικά έκανε πράξη την απειλή του και όχι μόνο σκότωσε αστυνομικό αλλά και μία κοπέλα, την Κατερίνα Ζώγαλη, στα Ίσθμια.
«Δε δίνει δεκάρα τσακιστή για την ανθρώπινη ζωή. Είναι τρελαμένος από την κοκαΐνη και ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμος να οπλίσει και να πυροβολήσει στο ψαχνό» λένε στην «Espresso» αστυνομικοί που γνωρίζουν καλά τι εστί Μάριαν Κόλα. Σύμφωνα δε με το δημοσίευμα ο Κόλα «είναι τρελαμένος από την κοκαΐνη και ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμος να οπλίσει και να πυροβολήσει στο ψαχνό».


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ"
Η υπόθεση αυτή είναι μια πονεμένη ιστορία. Ολοι μας στην Ελλάδα ζούμε, ΝΑΙ  στην Ελλάδα της πατροπαράδοτης φιλοξενίας και του ΞΕΝΙΟΥ ΔΙΑ, αλλά και του ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ. 
Γελάω και στεναχωριέμαι όταν ακούω ανύποπτους και καλοπροαίρετους αδελφούς συμπατριώτες συνέλληνες, με την βούλα τάχα "προοδευτικούς" και τάχα "αριστερούε δημοκρατικούς" που πέφτουν στην παγίδα - δόλωμα που στήνουν κάποιοι βρώμικοι ανθέλληνες, ΄'οτι κάθε προοδευτικός είναι ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!!! 
Δεν διερωτώνται "ΚΑΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ"; Εδώ την πατήσαμε καλά μου φιλαράκια, μπλόφα είναι να μπούμε πάλι στο "τρυπάκι του διαίρει και βασίλευε" Δείτε τώρα ψύχραιμα ποιοί είναι πίσω από όλα αυτά.....
 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΦΥΛΛΟ ΤΗς 18/4/2010 σελίδα 39!!
Τότε το τιμόνι της "Ελληνικής" ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, είχε ο σημερινός αντιπρόεδρος και σιαμαίος αδελφός και συνεργάτης του εθνοσωτήρα μας κ. Αντωνάκη Σαμαρά, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος!!!
Αντιγράφω λοιπόν, κομμάτι από αναρτηση της εποχής.....
Τι γίνεται με τον Αλβανό συνταγματάρχη της SHIK; Ποιά η δράση του στις εξεγέρσεις και τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας; Στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα ζει τα τελευταία έξι χρόνια Αλβανός αξιωματικός της SHIK, της μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών της Kοσόβου που δρα στην Ελλάδα.
Όταν έφτασε εδώ γνωρίζοντας αρκετά καλά ελληνικά είχε τον βαθμό του ταγματάρχη. Σήμερα είναι συνταγματάρχης και συνεχίζει να εργάζεται κάτω από τη μύτη των ελληνικών αρχών ασφαλείας που φαίνεται ότι δεν τον παίρνουν είδηση.
Ο συγκεκριμένος δραστηριοποιείται στο μουσουλμανικό στοιχείο ενώ καθοδηγεί με κάθε τρόπο φανατικούς μουσουλμάνους ώστε να είναι έτοιμοι για κάθε μορφής φασαρίες.
Την ίδια στιγμή κλιμάκια των αμερικανικών και βρετανικών μυστικών υπηρεσιών από εκείνα που δρουν στην Ελλάδα, παρέχουν χρήματα αλλά και τεχνογνωσία σε ομάδες φονταμενταλιστών για καλύτερες και πιο επιθετικές εξεγέρσεις.
Την λύση του γρίφου την αφήνουμε στις αρμόδιες Ελληνικές υπηρεσίες...

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ....
ΚΑΘΕ ΤΡΟΙΚΑΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ... ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!!!

0 σχόλια: