ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΑΝΟ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Κάτω Πλατάνου
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Σας προσκαλούμε την Κυριακή 26 Ιουλίου 2015 και ώρα 11.00 π.μ. [ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ] στην κεντρική πλατεία Κάτω Πλατάνου [Βονώρτας] Ναυπακτίας, να συμμετάσχετε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιάννη Πορφύρη, που αφορά την ιστορία και λαογραφία της προστάτιδας του χωριού Οσιομάρτυρος Αγίας Παρασκευής.
Την παρουσίαση θα συντονίσει ο αντιπρόεδρος της Εταιρείας Λογοτεχνών ΝοτιοΔυτικής Ελλάδος, συγγραφέας, ιστοριοδίφης, Κοινωνικός Λειτουργός κ. ΛΕΩΝΙΔΑΣ Κ. ΚΑΡΝΑΡΟΣ.
Η εκδήλωση θα είναι σύντομη, για να μην κουραστούν οι ακροατές και περιληπτική.
Μπορούν και καλούνται να απευθύνουν χαιρετισμό όσοι πρόεδροι συλλόγων και φορέων θα παραστούν, δηλώνοντας το εγκαίρως στον συντονιστή κ. Καρνάρο.
Το βιβλίο κυκλοφορεί με έγχρωμο εξώφυλλο και ασπρόμαυρο περιεχόμενο σε διαστάσεις Β5 (176Χ250) και 150 σελίδες.
Οι παριστάμενοι μπορούν να προμηθευτούν το βιβλίο, επί τόπου. Τιμάται 18 ΕΥΡΩ και τα έσοδα θα διατεθούν για την κατασκευή κοινωφελούς έργου (ίσως κατασκευή διαδρόμων του κοιμητηρίου με πλακόστρωση και βοηθητικές λαβές ανάβασης) ή ότι άλλο καλλίτερο προταθεί από τους τοπικούς συλλόγους.
Τα περιεχόμενα του βιβλίου χωρίζονται σε πέντε κεφάλαια και την εισαγωγή και οι τίτλοι τους είναι οι παρακάτω:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:

http://agiakyriakivonortas.blogspot.gr/2015/07/blog-post_18.html

0 σχόλια: