Καμπανάκι από Εισαγγελέα Μεσολογγίου γιά την Πολεοδομία Ναυπάκτου

Καμπανάκι από  
Εισαγγελέα Μεσολογγίου
γιά την Πολεοδομία Ναυπάκτου.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEinrIGVufn5kr9ZcGB8b85bhpql-sXQkM4IO4aT7uYflB9l2A1NE5E9axbTF3L4KwUqAZMW6_EGeTulizQhLgSaBf4oYpGc9xYqEeGwbic92ulu7brm2aQAXuWfUQFhNJi2Z75YETy-KE1c/s1600/000.jpg
Γράφει ο Γιάννης Πορφύρης

Την πρώην προϊσταμένη και υπαλλήλους της πολεοδομίας από τη Ναύπακτο,  καλεί ο Εισαγγελέας ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου, για να δικαστούν για αξιόποινες πράξεις που τέλεσαν, (το 2009) ως υπάλληλοι, ως επιτροπή "από κοινού ενεργώντας"  και  "παρέβησαν τα καθήκοντα της υπηρεσίας τους με σκοπό να βλάψουν κάποιον άλλον".




Στο κατηγορητήριο κατά πληροφορίες αναφέρεται,  ότι  "Στις ανωτέρω ενέργειες οι κατηγορούμενοι προέβησαν, με σκοπό να βλάψουν το Ν.Π.Δ.Δ. της Ιεράς Μονής Μεταμόρφωσης του Σωτήρος,... και τα μέλη του Ηγουμενοσυμβουλίου της Ιεράς Μονής, ότι καταστρατηγούσαν την πολεοδομική νομοθεσία".  




Με ιδιαίτερο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, για τα εκκλησιαστικά της Ναυπάκτου, αναμένεται η δίκη αυτή, γιατί στο όλο ζήτημα, πρωταγωνιστής δυστυχώς φέρεται από τη σχετική δικογραφία, ο μητροπολίτης Ναυπάκτου,  που με έγγραφά του, "κατεύθυνε" σε εντελώς λάθος δρόμο ολόκληρη επιτροπή, που τώρα όμως λογοδοτεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, για σωρεία αξιόποινων πράξεων.



Από ότι αποδείχτηκε, κύριος στόχος του κ. Ιερόθεου Βλάχου, ήταν  να χρησιμοποιήσει στον "ιερό πόλεμο" κατά του μοναστηριού τις δήθεν "πολεοδομικές παραβάσεις", για την παραπέρα στρατηγική του στο Υπουργείο Παιδείας, Υπουργείο Ανάπτυξης κλπ. Οι υποθέσεις όμως δεν κλείνουν εύκολα με τις παράνομες ενέργειες. Τώρα φαίνεται να ανοίγουν.
Η  συνέχεια θα εμφανίσει πολλές αλήθειες, που δεν ξέρουμε. 

Η καρέκλα του δημόσιου υπαλλήλου και ειδικά των "εχόντων θέση ευθύνης" είναι μεν σημαντική, αλλά αρκετά "ηλεκτρική" τόσο όσο να σε οδηγεί στη δικαιοσύνη όταν δεν την σέβεσαι και την καταχράσαι... Οσο εύκολο είναι να βάζεις μια  "παράνομη" υπογραφή τόσο εύκολο είναι να μπλεχτείς σε περιπέτειες δικαστικές!

ΠΗΓΗ:
http://syletpatr.blogspot.gr/2013/04/blog-post_2895.html




0 σχόλια: