ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΛΑΣ,

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ;

[ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ]

ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΡΦΥΡΗ

Τάραξε τα δημοτικά προεκλογικά νερά, σε μέγιστοι βαθμό, η υποψηφιότητα του Ναυπάκτιου φέρελπι νεαρού τεχνοκράτη κ. Γιώργου Γούλα! Ένα νέο σημαντικό πρόσωπο και με προδιαγραφές που ικανοποιούν τον σκεπτόμενο χωρίς παρωπίδες Ναυπάκτιο! Το σημαντικότερο δε εξ όλων των προσόντων του υποψήφιου Ναυπάκτιου Δημάρχου, είναι η συσπείρωση της Ναυπακτιακής νεολαίας! Λατρεύεται από την νεολαία ο κ. Γούλας και αυτό φάνηκε από την πρώτη συγκέντρωση στελεχών της 9ης Φεβρουαρίου 2014!

 
Ο ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Οι «σοφότεροι» και «περισσότερο ψαγμένοι» Ναυπάκτιοι, δίνουν ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ, στον νεαρό κ. Γούλα, δεν θα διαφωνήσω φυσικά, γιατί συμμερίζομαι τις αιτιάσεις των και τα όσα επικαλούνται. Κι εγώ –πιστεύω- ότι ο νεαρός υποψήφιος, θα κόψει το νήμα των εκλογών και θα στεφθεί Δήμαρχος Ναυπακτίας!

 

Πριν προχωρήσουμε στα παραπέρα συμπεράσματά μας, θα σταθούμε με σεβασμό στους άλλους διεκδικητές της Δημαρχίας! Όχι μόνο με σεβασμό αλλά και με πνεύμα ακριβοδίκαιο, με παραμερισμό συναισθημάτων και ενδόμυχων σκέψεων προτίμησης. 

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ:


0 σχόλια: